Μεγάλος ενεργειακός πάροχος, επίσημος χορηγός του συλλόγου ΜΕΣ Μαραθώνα

H WATT+VOLT, ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα, θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων της Ανατολικής Αττικής, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χορηγού.

Η νέα αυτή συνεργασία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη και στις δύο πλευρές, αλλά κυρίως στο φίλαθλο κοινό του ΜΕΣΜΑ, βάσει του σχεδιασμού που ήδη γίνεται. Τα μέλη του ΜΕΣΜΑ θα επωφεληθούν των ειδικών προνομίων και των προωθητικών ενεργειών της WATT+VOLT, η οποία προσφέρει με αξιοπιστία και συνέπεια, ενεργειακές λύσεις υψηλού επιπέδου, σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:  Γ’ Εθνική: Live οι αγώνες της Κυριακής (11/4)

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΜΕΣΜΑ, δήλωσε: “Η WATT+VOLT ως μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της ενέργειας , διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογό μας. Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους η έναρξη της συνεργασίας μας με την WATT+VOLT η οποία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας στο μέλλον και στην επίτευξη των στόχων μας.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Watt+Volt για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην δυναμική και το όραμα του συλλόγου μας!

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Κίνητρο και ψυχολογία υπέρ του ΟΦΗ