Μετά τους Φιλιππίδη – Λιγνάδη: Ο τρίτος γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό έδωσε 1800 σελίδες με προσωπικά sms

Μπορεί οι υποθέσεις τωμ κακουργημάτων με κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχουν φτάσει ένα βήμα πριν τη δίκη, η τρίτη υπόθεση όμως του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη Λάμπρου Φιλίππου βρίσκεται ακόμα σε προανακριτικό στάδιο.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει τρεις καταγγελίες διαφορετικών γυναικών για βιασμό με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες για βιασμό και κακοποιήσεις επισημαίνοντας ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Γι’ αυτόν τον λόγο κατέθεσε υπόμνημα αλλά μία βαλίτσα με 1800 σελίδες που περιείχαν έγγραφα ψηφιακής επικοινωνίας που είχε με τις τρεις μηνύτριες.

Στις σελίδες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι και μετά την περίοδο για την οποία κατηγορείται ότι τέλεσε τις κακουργηματικές πράξεις, υπήρξε επικοινωνία με τις μηνύτριες στην οποία φαίνεται να του μιλούν με υποκοριστικά όπως πχ Λαμπρούκος.

Δείτε ακόμα:  MAD VMA: Άγριο κράξιμο σε Ζόζεφιν και Γιώργο Αρσενάκο - Διώχνουν νεαρό να μην χαλάσει το πλάνο (βίντεο)

Ο φάκελος με τις εξηγήσεις του Λάμπρου Φιλίππου επιστράφηκε στην εισαγγελία την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται η απόφαση για το αν τελικά η υπόθεση καταλήξει στο αρχείο ή ασκηθεί ποινική δίωξη στον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Θυμίζουμε ότι δύο από τις μηνύτριες είναι αδερφές με τη μία αδερφή να καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση και τον ηθοποιό να δηλώνει ότι η αρχική τους σχέση ήταν φιλική και μετατράπηκε σε συναινετική ερωτική όταν η μία αδερφή, ζηλεύοντας την ηθοποιό αδερφή της, τον προσέγγισε ερωτικά.

Δείτε ακόμα:  Τη Δευτέρα απολογείται ο Δημήτρης Λιγνάδης - Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής του

dailymedia.com.gr