Μετακίνηση από δήμο σε δήμο για ψώνια – Νέες διευκρινίσεις Χαρδαλιά για την Αττική

Νέες διευκρινίσεις για την μετακίνηση από δήμο σε δήμο ειδικά για τις αγορές και τα ψώνια στην Αττική από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μετακινούμαστε από δήμο σε δήμο επανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς και έδωσε επιπλέον διευκρινίσεις για την Αττική.

Σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη «δεν μιλάμε για άνοιγμα της αγοράς, αλλά για συντεταγμένη λειτουργία» ζητώντας να μην υπάρξουν σε καμία περίπτωση φαινόμενα συνωστισμού.

Ειδικότερα για τις αγορές και τα ψώνια στα καταστήματα από τη Δευτέρα 5 Απριλίου επεσήμανε ότι η μετακίνηση θα γίνεται για τρεις ώρες με SMS στο 13032 με ραντεβού στο κατάστημα είτε με click away είτε με click in shop τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και πρωτίστως την χρήση μάσκας και τις αποστάσεις.

Δείτε ακόμα:  Το πρωί εμβόλιο, το βράδυ... κορονοπάρτι - Σε αυξημένη επιτήρηση η Πάρος (βίντεο)

Στο ερώτημα πάντως τι θα ισχύει στην Αττική ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο. ‘Όταν μιλάμε για διαδημοτική μετακίνηση εντός περιφερειακής ενότητας, στις μητροπολιτικές περιοχές όπως η Αττικής περιφερειακή ενότητα λογίζεται η περιφέρεια Αττικής. Άρα σε όλη την Αττική επιτρέπεται η μετακίνηση εντός τριών ωρών. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας παραμένουμε εντός της

ieidiseis.gr