Μία από τις καλύτερες Ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων δωρεάν στο Youtube

Tο “Republic” είναι μια από τις καλύτερες Ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων με ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα, μιας και μιλάει ανοιχτά για την ελληνική κρίση, την διαφθορά (τόσο στην πολιτική, όσο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) και γενικότερα πολλά από τα δεινά της εποχής μας.

Μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Αχιλλέα, ο οποίος είναι ένας φωτογράφος που ζει στην Αθήνα με τον αδελφό του. Για να τα βγάλει πέρα, εργάζεται για τον Μάριο Σφήκα, έναν κατά τα άλλα ευυπόληπτο δημοσιογράφο, που όμως είναι ο εγκέφαλος ενός παράνομου δικτιού εκβιασμών της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας. Όταν ο υπουργός ενέργειας αναθέτει στον Σφήκα τη φύλαξη του Σωκράτη, ενός επιχειρηματία κρίσιμου για τις φυσικές πηγές της Ελλάδας, ο Αχιλλέας θα βρεθεί στη μέση ενός πολιτικού παιχνιδιού, το οποίο θα σκοτώσει τον αδελφό του και θα αφήσει αυτόν σε κώμα. Εβδομάδες μετά, ο Αχιλλέας συνέρχεται ορκισμένος για εκδίκηση και δικαιοσύνη.

Το cast αν μη τι άλλο είναι πολύ καλό με ονόματα όπως Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Κιμούλης, Tάκης Σπυριδάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ερρίκος Λίτσης, Αλέξανδρος Λογοθέτης και αρκετοί ακόμα.

cineramen.gr