Μιχάλης Οικονόμου: Έχω σκεφτεί τι θα πω στο παιδί μου, αλλά δεν ξέρω πώς θα το κάνω

Για το πώς έχει διαχειριστεί την σεξουαλικότητά του, αλλά και πώς θα μιλήσει γι’ αυτή στο παιδί του μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ενώ αποκάλυψε ότι σε μικρή ηλικία πήγαινε σε κηδείες σημαντικών προσώπων, καθώς νόμιζε ότι έτσι θα έπαιρνε από τη λάμψη τους.

«Μικρός πήγαινα σε κηδείες σημαντικών προσώπων, ένιωθα ότι κάτι παίρνω από τη λάμψη τους, από τη χάρη τους. Γενικά τα πάω καλά με αυτό το κομμάτι, δεν είναι κάτι που με τρομάζει, τα πάω καλά με τον θάνατο. Είμαι συνδεδεμένος με τους δικούς μου ανθρώπους που έχουν φύγει. Έχω τα ονόματά τους πάντα σε ένα χαρτί και όταν περνάω από εκκλησίες τα δίνω για να διαβαστούν. Βάζω μέσα και το δικό μου όνομα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου στην ΕΡΤ και συνέχισε:

«Στη σχολή δεν είχα υποστεί ιδιαίτερο bullying για τη σεξουαλικότητά μου. Ενώ μέσα μου είχα αποδοχή γι’ αυτό που είμαι, πάντα με αφορούσε πολύ η γνώμη των άλλων. Στα 35 μίλησα ανοικτά στην οικογένειά μου και πήρα την αποδοχή. Νομίζω ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει. Η πατρότητα σου αλλάζει τη ζωή. Έχω σκεφτεί τι θα πω στο παιδί μου, δεν ξέρω πώς θα το κάνω».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.