Μιχάλης Ρέππας: Η έμπνευση ξεκίνησε από τις «Τρεις Χάριτες» – Οδυνηρός ο θάνατος της Μίνας Αδαμάκη

Η κάμερα της εκπομπής Ελένη και η Νάνσυ Νικολαΐδου βρέθηκαν στο σπίτι του Μιχάλη Ρέππα για μια συνέντευξη κατά την οποία ο μεγάλος δημιουργός μίλησε για τη δουλειά του και τους δεσμούς ζωής που έχει αναπτύξει με τους συνεργάτες του, καθώς και τη σειρά «Τρεις Χάριτες» που ήταν η απαρχή μιας μεγάλης καριέρας στην τηλεόραση.

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα δεν είναι και το καλύτερό του, ενώ έχει περάσει τις καλύτερες γιορτές στο σινεμά τρώγοντας σάντουιτς παρέα με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

Η καινούρια σειρά που κάνει με τον Θανάση Παπαυθανασίου στο Mega, ακολούθησε την επιτυχία των «Συμπέθερων από τα Τίρανα» κι έχει τύχει μεγάλης αποδοχής από το κοινό: «Μετά και το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μπορώ να πω πως οι γυναίκες είναι μία σταθερή πηγή έμπνευσης για εμάς. Μία έμπνευση που ξεκίνησε φυσικά από τις «Τρεις Χάριτες». Νιώθω πως έθεσαν με έναν τρόπο, τις ράγες της πορείας την οποία θα ακολουθούσαμε στο υπόλοιπο της ζωής μας. Δεν νομίζω πως υπάρχουν εποχές τηλεοπτικής αθωότητας. Ζήσαμε τη ζωή μας σε μια απόλεμη περίοδο και ίσως γι’ αυτό κάνουμε την ύβρη του καλομαθημένου. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ πως ούτε η ειρήνη είναι δεδομένη, ούτε η ευμάρεια, ούτε η ίδια η ζωή δεν είναι δεδομένη»», σχολίασε ο Μιχάλης Ρέππας έχοντας πάντα σαν σημείο αναφοράς τις «Τρεις Χάριτες».

Ενώ για την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη δήλωσε ότι για εκείνον ήταν ένα πολύ οδυνηρό γεγονός: «Με την Άννα, τη Νένα και τη Μίνα δεν θα πάψει ποτέ το γεγονός ότι μας έδεναν και θα μας δένουν δεσμοί αίματος, όπως γίνεται και με τα κανονικά αδέρφια», είπε σχετικά με τις αγαπημένες ηθοποιούς και τη μεταξύ τους σχέση.

Οι σπουδές στα μαθηματικά τελικά δεν κατάφεραν να τον αποτρέψουν από αυτό που ήθελε πάντα να κάνει στη ζωή του: «Οι γονείς μου ήθελαν να αποκατασταθώ με κάτι σοβαρό και σίγουρο. Θέατρα και βλακείες. Και να σου πω; Τώρα τους καταλαβαίνω», σχολίασε για τις πιέσεις που δέχτηκε για να μην αφήσει το πανεπιστήμιο. Για να προσθέσει πως στη δουλειά του ήταν τυχερός αφού από νωρίς του «έκατσε η μπίλια στη ρουλέτα»: «Δεν ξέρω τι αξίας καλλιτέχνης είμαι, αλλά πια δεν μπαίνουν υπαρξιακά ζητήματα για το εάν είμαι ή δεν είμαι. Όταν έγινε το «Safe Sex» είπα εντάξει τώρα είμαστε, δεν μπορεί…», εξήγησε.

Βέβαια, πάντα έχει τον φόβο της αποτυχίας, διαφορετικό σε κάθε ηλικία: «Όταν είσαι νέος πρέπει να αποδείξεις ότι κάτι είσαι. Όταν είσαι μεγάλος πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ξόφλησες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.