Μηδενικό αλκοόλ στον οργανισμό του 44χρονου Νορβηγού που σκότωσε τον Αστυνομικό!

Οι τοξικολογικές εξετάσεις του 44 Νορβηγού, που δολοφόνησε με μαχαίρι τον 32χρονο αστυνομικό, έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ το βράδυ της επίθεσης σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ενδείξεις για ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του είναι μηδενικές, γεγονός που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του. Υπενθυμίζεται πως υποστήριξε ότι η κατανάλωση αλκοόλ τον οδήγησε στη δολοφονία του 32χρονου. Η κατάθεση του ιδιοκτήτη του μπαρ μάλιστα, επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Κατέθεσε ότι το βράδυ της δολοφονίας, ο 44χρονος Νορβηγός είχε πιει δύο μπύρες πριν το συμβάν και δεν ήταν στην κατάσταση που ο ίδιος περιέγραφε. Η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένει από τις νορβηγικές Αρχές την επίσημη ενημέρωση σχετικά με το επίδομα αναπηρίας, για ψυχιατρικούς λόγους, που ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι λαμβάνει από το κράτος.

Δολοφονία αστυνομικού: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 44χρονου
Ο δικηγόρος του 44χρονου Νορβηγού, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR, επισήμανε πως ήταν δεδομένο ότι η ένδειξη για το αλκοόλ θα ήταν μηδενική, καθώς το δείγμα που ελήφθη, ήταν μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Δολοφονία αστυνομικού: «Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω»

Μετά τη σύλληψή του, ο 44χρονος Νορβηγός επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, ενώ ανέφερε ξανά ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί στη ζωή μου σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πολλοί για την εμφάνισή μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε», φέρεται να είπε κατά την απολογία του.

Για το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε τον 32χρονο αστυνομικό και τον κουμπάρο του, υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το κουβαλάει μαζί του για αυτοάμυνα. Δήλωσε δε, μετανιωμένος για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αστυνομικού.

Με πληροφορίες από STAR

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.