«Μιλήστε Μεσολογγίτικα»: Ο Νίκος Αλιάγας επιστρέφει σε νέο βίντεο με μπόλικη δόση χιούμορ

Ο Νίκος Αλιάγας δεν έχει κρύψει ποτέ την καταγωγή του από το Μεσολόγγι και μάλιστα φροντίζει να την αναδεικνύει συχνά-πυκνά.

Το «Μιλήστε Μεσολογγίτικα», στο οποίο πέρυσι δεκάδες Μεσολογγίτες, ανάμεσά τους ο Νίκος Αλιάγας, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Νίκος Κορδόσης και ο Ντίνος Καλαμπάκος, μας ξενάγησαν στη διάλεκτο της πόλης με ένα χιουμοριστικό βίντεο, επιστρέφει για το Vol2.

Πρόκειται για μια παραγωγή του messolonghim και καθημερινών ανθρώπων της πόλης, που θέλησαν να δώσουν μια ευχάριστη νότα και στο φετινό καλοκαίρι.

Η επιτυχία του πρώτου μέρους και το guest με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή έφερε συνέχεια. Το αποτέλεσμα είναι ακομπλεξάριστο, με χιούμορ, και αναδεικνύει μια πτυχή του Μεσολογγίου που κάνει θετικό «γκελ» στον κόσμο.

Θυμηθείτε και το πρώτο μέρος τού «Μιλήστε Μεσολογγίτικα», στο οποίο και πάλι ο Νίκος Αλιάγας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αλιάγας πρόσφατα συμμετείχε στη δημιουργία του 14ου Podcast του ΓΕΕΘΑ, με τίτλο «Προσκλητήριο Φρουράς στους Προμαχώνες των Ελεύθερων Πολιορκημένων».

Πρόκειται για ένα ηχητικό αφιέρωμα στη Δεύτερη Πολιορκία της Ιεράς Πόλεως, από τον Απρίλιο του 1825 μέχρι τις 10 Απριλίου 1826, οπότε και πραγματοποιήθηκε η Ηρωική Έξοδος.

 

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.