Μιμή Ντενίση: Ο θάνατος που την «τσάκισε»!

Ο θάνατος «τσάκισε» την Μιμή Ντενίση, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο! Το μήνυμα που έγραψε στα social media μαρτυρά την αγάπη που του είχε!

Ο λόγος για τον θάνατο του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έφυγε κ ο Φράνκο!!! Ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του 20ου αιώνα κ σίγουρα ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης της όπερας. Με μυθικές επιτυχίες όπως την Τόσκα με την Κάλλας. Με συγκλονιστικές ταινίες σαν τον Ρωμαίο κ την Ιουλιέτα ,το Ημέρωμα της Στρίγγλας με Μπάρτον κ Τεηλορ κ βέβαια με τον αξέχαστο Ιησού από την Ναζαρέτ. Ιταλός μέχρι το κόκαλο ,κοσμοπολίτης, άρχοντας, με απίστευτη αισθητική καθώς ήταν ταυτόχρονα κ σπουδαίος σκηνογράφος κ άνθρωπος με έντονο ταμπεραμέντο. σε λάτρευε η.. δεν σε αποδεχόταν καθόλου.

Επίσης σπουδαίος σκηνοθέτης κ στο θέατρο. Από τις τελευταίες του ταινίες το Κάλλας για πάντα με τον κοινό μας φίλο Μάρτιν Σερμαν. Δική του ιδέα να κάνω την Θεοδώρα. Περάσαμε αξέχαστες μέρες στο υπέροχο σπίτι του στην Ρώμη. Ήταν πλημμυρισμένο φίλους σκυλάκια κ μουσική που ακουγόταν παντού. Σκηνοθετούσε μέχρι τα 90 του.

Ιδιοφυΐα!!!! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Φράνκο. Αιώνιε έφηβε!! Η φιλία μας ήταν από τα ομορφότερα πράγματα στην ζωή μου!!! Έμαθα τόσα πολλά για την τέχνη αλλά κ για την ζωή.#francozefirelli #genius #legend».

youweekly.gr

Διαβάστε επίσης