Μίνα Αρναούτη: «Μου γράφουν, να μείνω ανάπηρη ότι είμαι δολοφόνος»

Μπορεί να έχουν περάσει 5,5 χρόνια από τη μέρα του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο για τη Μίνα Αρναούτη που εκείνο το βράδυ βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, η περιπέτεια συνεχίζεται.

Πρόσφατα η Μίνα Αρναούτη πραγματοποίησε την 18η χειρουργική επέμβαση και μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως ακόμα ταλαιπωρείται από κρίσεις πανικού. «Είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού, κρίσεις πανικού. Σε ένα χειρουργείο με έπιασε υστερία», δήλωσε η Μίνα Αρναούτη.

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει λέγοντας: «Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει ότι έκανα κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου».

Ακόμη, η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη που έχει με την οικογένεια του τραγουδιστή.

«Το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια.Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο» είπε.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.