Μυρτώ Αλικάκη: Η οργισμένη απάντησή της για τη φωτογραφία που δίχασε στο Instagram

Η Mυρτώ Αλικάκη το φετινό καλοκαίρι κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πολλούς ακόμα πρωταγωνιστές.

Η γνωστή ηθοποιός, δεν διστάζει να δημοσιεύει αρκετά συχνά διάφορες στιγμές της από τις στάσεις που κάνουν με την περιοδεία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, μία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε δίχασε τους διαδικτυακούς της φίλους με αποτέλεσμα τα σχόλια να έπεφταν βροχή.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω φωτογραφία η ηθοποιός δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ με τους περισσότερους να μιλούν για νευρική ανορεξία.

Η ηθοποιός διαβάζοντας αυτά που γράφονται θέλησε να τοποθετηθεί και να τους καθησυχάσει.

Έτσι λοιπόν η Μυρτώ Αλικάκη έγραψε συγκεκριμένα: «Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας …. σας ευχαριστώ, αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον – αντιθέτως! – εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία, αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβάλλετε! Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Κανείς δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό!».

Πηγή: fthis.gr