Μιθριδάτης: «Δεν περιμέναμε την επιτυχία με τα Ημισκούμπρια»

«Είπα να γίνει πιο εμπορική η εικόνα μου και έχασα πολλά κιλά», λέει ο Μιθριδάτης.

Ο Μιθριδάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αλλά και για τα θρυλικά Ημισκούμπρια.

«Από εκεί που είχα μέχρι τη μέση μαλλιά, τα ξύρισα. Είπα να γίνει πιο εμπορική η εικόνα μου και έχασα πολλά κιλά. Μου έχουν κάνει προτάσεις για τηλεοπτικά παιχνίδια, αλλά δεν συνηθίζω να είμαι πια θετικός σε αυτές τις προτάσεις. Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί. Έτυχε και έπαιξα, αλλά για πολλά χρόνια έκανα μεταγλωττίσεις. Σπούδασα στην Καλών Τεχνών, την είχα αφήσει στη μέση και έδωσα την πτυχιακή μου το 2019», είπε αρχικά ο Μιθριδάτης.

Ο Μιθριδάτης είπε στη συνέχεια για τα Ημισκούμπρια: «Πάντα υπήρχαν εκδηλώσεις θαυμασμού, έχουμε ζήσει ωραίες εμπειρίες με τα Ημισκούμπρια… Όταν ξεκινούσαμε, δεν περιμέναμε την επιτυχία με τα Ημισκούμπρια, έγινε όμως και ήταν τρομερό το ότι η παρέα μας μεγάλωσε. Τα γκρουπ δεν διατηρούνται, αλλά διατηρείται η μουσική τους. Οικονομικά τότε δεν είχαμε κανένα παράπονο».

«Η συνεργασία με τη Μαρινέλλα δεν έγινε με τον συμβατικό τρόπο. Η Μαρινέλα άκουσε την ιδέα, κάναμε τη διασκευή και μας έδωσε την ευχή της», πρόσθεσε επίσης ο Μιθριδάτης.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.