Μιθριδάτης: Έχουμε συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα ποια θα είναι η «χρήση» μου

Απέναντι από την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Μιθριδάτης ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24. Ο τραγουδιστής, που φέτος κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συγκρότημα Ημισκούμπρια αλλά και στην συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν του πει το «ναι» στην πρόταση να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω ότι τα Ημισκούμπρια έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία για τους λάθους λόγους. Το ύφος και το είδος της μουσικής ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, όταν βγήκαμε. Δε μπορούσα να το προσδιορίσουν ακόμα, δεν ήταν σίγουροι. Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι ήταν ξεκάθαρα hip-hop. Από ‘κει και πέρα, νομίζω ότι ο κόσμος έμεινε λίγο παραπάνω στο περιτύλιγμα, στην πολυχρωμία και στον θόρυβο. Δε μπορούσε να μπει εύκολα στα νοήματα των στίχων» ανέφερε αρχικά ο Μιθριδάτης.

«Στο τραγούδι “Πάμε Όλοι Μαζί Σε Μια Παραλία” καυτηριάζουμε και σχολιάζουμε τη νοοτροπία του Έλληνα, το πώς νομίζει ότι ξεφεύγει τα καλοκαίρια ή τις Κυριακές πιστεύοντας ότι αυτό του είναι κάτι ευχάριστο. Φωτογραφίζαμε την κακογουστιά αυτής της συνήθειας του Έλληνα», επεσήμανε ο Μιθριδάτης αμέσως μετά.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να κάθεσαι να εξηγείς. Η Τέχνη δημιουργείται για τον κόσμο και ο καθένας την ερμηνεύει όπως θέλει ανάλογα με το γούστο του. Ο σκοπός όμως είναι να περάσεις καλά και να καταλάβεις τι λέμε. Έχουμε μεγάλη δισκογραφία όμως, ας μη σταθούμε σε αυτά τα δύο κομμάτια μόνο, στη Ντισκοτέκ και στην Παραλία» κατέληξε ο καλλιτέχνης.

Το «ναι» στον Αλέξη Τσίπρα

Τις δυνάμεις του στον πολιτικό στίβο θα δοκιμάσει ο Μιθριδάτης και εξομολογήθηκε την συζήτηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα πριν του πει το «ναι» και να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό κα μια συγκεκριμένη χρήση. Το χρήση δεν το χρησιμοποιώ κακοπροαίρετα. Είμαστε χρήσιμοι και σημαντικοί σε κάποιον τομέα και σε κάποιο σημείο και χρονικό εννοώ. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουμε την σωστή μας χρήση. Εγώ πρέπει να την έχουμε την σωστή μου χρήση και νομίζω ότι ο Τσίπρας το κατάλαβε αυτό και το έχουμε συζητήσει και νομίζω ότι το κατάλαβε ότι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχω προσωπικότητα και χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει ανθρώπους με προσωπικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.