Μόνο για τον Μάϊο: Ξεκάπνισμα κινητήρα με υδρογόνο μόνο 40 ευρώ στο GPG Πικερμίου

Μεγάλη προσφορά από το GPG Κέντρο Μπαταρίας Πικερμίου για τον μήνα Μάϊο. Τώρα έχεις την δυνατότητα να κάνεις προληπτικό καθαρισμό στον κινητήρα ή αλλιώς “Ξεκάπνισμα κινητήρα” με υδρογόνο στο αυτοκίνητό σου μόνο με 40 ευρώ!!!

Για…

  • Επαναφορά στην απόδοση του κινητήρα
  • Μείωση θορύβου κινητήρα
  • Μείωση καυσαερίων
  • Μείωση κατανάλωσης

Ο καθαρισμός του κινητήρα, είπαμε το λεγόμενο “ξεκάπνισμα”,  μπορεί να γίνει σε όλα τα οχήματα, ανεξάρτητα από το καύσιμό τους, είτε καίνε βενζίνη, είτε πετρέλαιο, είτε αέριο ή το σύστημα τροφοδοσίας τους (injection, άμεσος ψεκασμός, καρμπιρατέρ) και σε όλους τους τύπους κινητήρων.

Η διαδικασία καθαρισμού άνθρακα ΕCC (engine carbon cleaning), χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ιζημάτων άνθρακα από τον χώρο εσωτερικής καύσης κάθε κινητήρα. Το μηχάνημα καθαρισμού άνθρακα χρησιμοποιεί αποσταγμένο νερό και μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας για την παραγωγή αερίου, υδρογόνου και οξυγόνου (ΗΗΟ). Το υδρογόνο που παράγεται μαζί με το οξυγόνο εισέρχονται στον κινητήρα και εξέρχονται από το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (εξάτμιση), βοηθώντας στην απομάκρυνση της συσσώρευσης άνθρακα σε μορφή νερού.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδος που μόνο οφέλη έχει και ποτέ δεν θα βλάψει τα εξαρτήματα του κινητήρα ούτε θα παράγει περιβαλλοντικά απόβλητα ή επιβλαβή αέρια για την υγεία από την εξάτμιση κατά την διαδικασία καθαρισμού.

GPG Battery Shop

Λ. Μαραθωνος 54, Πικέρμι
τηλ. 2106039949

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.