Μώρος-Βουδούρης! Ένα “δίδυμο” με πολλές συμπάθειες


Είναι γιατροί, καλοί φίλοι και κάθονται δίπλα-δίπλα σε κάθε δημοτικό συμβούλιο. Όχι δεν είναι κουίζ. Μιλάμε για τον Κώστα Μώρο και τον Μάκη Βουδούρη, τον πρόεδρο και τον γεν. γραμματέα του ΔΣ στη Ραφήνα.

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που τους ενώνει, καλή παρέα, καλό φαγητό, κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα, αν και υπηρετούν διαφορετικούς τομείς της ιατρικής, πηγαίνουν σαν τους… Χιώτες. Δυό-δυό. Πάντως τόσο ο κ. Μώρος όσο και ο κ. Βουδούρης έχουν αρκετές συμπάθειες στην περιοχή κι αυτό φαίνεται από τα αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και από το πως τους πλησιάζουν και τους υποδέχονται όπου κι αν πάνε.

Σήμερα τους είδαμε στην κοπή της πίτας στους Κρήτες και στο Πικέρμι. Στην πρώτη σειρά, αφού άλλωστε είναι από τα “βαριά” χαρτιά της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι δύο, βρήκαν την ευκαιρία να πουν τα “δικά” τους. Στην παρέα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, ο οποίος τελευταία εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στη Ραφήνα, αυξάνοντας έτσι την αγωνία κάποιων για το αν θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές.