Μουντιάλ 2022: Στον «ελεύθερο» ANT1 οδεύουν όλοι οι αγώνες

Μουντιάλ 2022: Τα προβλήματα που προέκυψαν με τον ANT1+, φαίνεται ότι έκαναν τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ 2022 σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταδώσει «ελεύθερα» όλα τα ματς.

Με δεδομένο, βέβαια, ότι οι αγώνες ξεκινούν από τις 12 το μεσημέρι και δεν μπορεί να διακοπεί η κανονική ροή του καναλιού, στο «παιχνίδι» αναμένεται να μπει και το Μακεδονία TV.

Να θυμίσουμε ότι το «M» ανήκει στον όμιλο ANT1 και όπως όλα δείχνουν θα μεταδώσει πολλά από τα ματς. Όσον αφορά στους συνδρομητές του ANT1+, ο ΑΝΤ1 αναμένεται να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες.

Τελικές αποφάσεις, άλλωστε, αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες, καθώς πηγές από το κανάλι του Αμαρουσίου λένε ότι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να λύσουν το πρόβλημα με τη συνδρομητική πλατφόρμα κι η προβολή των αγώνων από τον ANT1 και το Μακεδονία TV είναι το «plan b» τους.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.