Μουσική πανδαισία και αυτή την εβδομάδα στο Paco’s Project

Πάλι θα γίνει της μουσικής αυτή την εβδομάδα στον φιλόξενο, ζεστό και πολύ προσεγμένο Paco’s Project. Η μουσική εβδομάδα ξεκίνησε από την Τετάρτη με τον Dj Lab στα dexxx να παίζει ρυθμικές μελωδίες, παλιά και σύγχρονα κομμάτια ιδανικά για το τελείωμα της μέρας.

Χαλαρή διάθεση, ποτάκι και όμορφες παρέες κυριαρχούν στον χώρο. Αυτό επαναλαμβάνεται και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή ετοιμαστείτε για Jazz-Blues, Soul & more.. καταστάσεις με την εξαιρετική Vicky Bee και τους Acoustic Troubles οι οποίοι θα μας θυμίσουν όλες τις γνωστές επιτυχίες και τα πιο ακουστικά κομμάτια. Ξέφρενος ρυθμός, κέφι και απίθανη ατμόσφαιρα.

#Live on TV * Greek show

Gepostet von Vicky Bee & The Acoustic Troubles am Samstag, 25. Juni 2016

Το Σάββατο θα τραγουδήσουν και θα μας ξεσηκώσουν σε μια μοναδική live βραδιά η Γιώτα Βόκαλη και ο Προκόπης Paco παρέα με τους Γιάννη Γεωργόπουλο και Δημήτρη Αρβανίτη, ενώ την Κυριακή τα γνωστά μας πια »της Κυριακής τα κέφια» με την τραγουδίστρια Μάρα Λυγέρη και τον Προκόπη Paco και τους Τάσο Ανυφαντή, Γιώργο Σερεμετάκη.

Σας περιμένουμε! Τηλέφωνο κρατήσεων: 22944 00444

Λ.Φλέμινγκ 54
Ραφήνα

Το Pacos project είναι ένας χώρος που αγαπάει την ζωντανή μουσική! ο οραματισμός μας είναι να γίνει ο ιδιαίτερος καλλιτεχνικός χώρος της Αν.Αττικής όπου πρώτο λόγο έχει η μουσική , το performing και ή καλλιτεχνική έκφραση!

Μπες στον ρυθμό του Paco’s project!
Ζήσε την εμπειρία της live μουσικής είτε μέσα είτε στην ξεχωριστή αυλή μας ανακάλυψε τις άφθονες επιλογές ποτών και cocktail ή απόλαυσε την βραδιά σου με παγωμένη μπύρα στο χέρι!

Διαβάστε επίσης