Μπάχαλο με την Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ! Όλο το παρασκήνιο!

Πρεμιέρα 24 Σεπτεμβρίου, «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και όλα… μπάχαλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μakeleio.gr» η σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου – για όσο καιρό θα είναι ακόμη, γιατί κακές γλώσσες μιλάνε για σύννεφα και καταιγίδες – έχει φέρει την αναστάτωση στο κανάλι του Φαλήρου. Η Τάτι δεν είναι και πολύ συμπαθής στους δημοσιογράφους του καναλιού και έτσι τα γραφεία θα παραμείνουν στο Μαρούσι – Στουντίου 10-13 – στο κανάλι «Ε», που θα μεταφερθεί στα παλιά γραφεία του Μέγκα στην Παιανία. Δηλαδή ναι μεν θα βγαίνει η εκπομπή από τη συχνότητα του Σκάι, αλλά η βάση της θα είναι η περσινή.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκ των έσω η δημοσιογραφική ομάδα έχει στελεχωθεί με δημοσιογράφους που «έκλεψε» από το Κόντρα του μακαρίτη του Κουρή. Βλέπετε το Κόντρα δεν πληρώνει αφού τους έχει δύο – τρεις μήνες μέσα και έτσι κάποιοι προτίμησαν να πάνε στην ομάδα της Στεφανίδου, αν και δεν την πολυσυμπαθούν. Το κλιμα δεν είναι και το καλύτερο. Η απόλυση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ επειδή αρνήθηκε να γίνει μέλος της δημοσιογραφικής εκπομπής της Τατιάνας έχει δημιουργήσει μεγάλες κόντρες.

Τώρα μένει να δούμε αν θα πάει καλά σε νούμερα ή αν θα κατρακυλήσει.

Η ομάδα μπορεί να είναι καλή αλλά το κλίμα το έφαγε ο γάιδαρος. Από την άλλη μένει να δούμε τι θα κάνει και ο κυρ-Νίκος. Θα τον πάρει μαζί της τελικά ή θα παραμείνει στο «Ε»;

Οψόμεθα…

Δέσποινα Κατακουζηνού

makeleio.gr

Διαβάστε επίσης