Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα υγείας της: Φοβήθηκα πάρα πολύ – Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες

Η γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό θέμα υγείας που πέρασε.

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας, έχοντας κυκλοφορήσει βιβλία, αλλά κι έχοντας συνεργαστεί με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο για πρώτη φορά τώρα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega και δήλωσε πως φοβήθηκε πολύ, αλλά ευτυχώς πέρασε αυτό το πρόβλημα.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Ναι, ήταν ένα θέμα υγείας που αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση» είπε και συμπλήρωσε: «Οπότε θα έπρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι. Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα “όχι, δεν θα το βάλω κάτω”. Και τελείωσε, πέρασε».

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στους ανθρώπους που της στάθηκαν εκείνη την περίοδο. «Είχα δίπλα μου φίλους που ήταν αδέρφια. Μια φίλη μου ήρθε από το εξωτερικό για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα λέω κάτι που δεν το έχω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε και για την αισιοδοξία που κρύβει πάντα μέσα της. «Είμαι αισιόδοξη, ακόμη και στα πιο δύσκολα. Στα πολύ δύσκολα που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.