Μπήκε στο μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας με γεμάτο όπλο!

Μια άγνωστη γυναίκα από το Ουισκόνσιν δέχθηκε πυροβολισμό στα οπίσθιά της, αφού πήρε ένα γεμάτο πυροβόλο όπλο σε ένα μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε γιατρό τον Ιούνιο, δείχνουν τα αρχεία της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων .

Η 57χρονη είχε κρυμμένο ένα πιστόλι πάνω της καθώς μπήκε στην οπή της μαγνητικής τομογραφίας, αλλά όταν οι ισχυροί μαγνήτες του μηχανήματος συνδέθηκαν, η μεταλλική σκανδάλη μετακινήθηκε και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

«Η ασθενής τραυματίστηκε από πυροβολισμό στη δεξιά περιοχή του γλουτού», έγραφε μια αναφορά “Προβλήματος Χρήσης Συσκευής” που υποβλήθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία της γυναίκας στον FDA τον Ιούλιο.

«Η ασθενής εξετάστηκε από έναν γιατρό στο σημείο, ο οποίος περιέγραψε τις οπές εισόδου και εξόδου ως πολύ μικρές και επιφανειακές, που διεισδύουν μόνο στον υποδόριο ιστό».

Αφού δέχθηκε πυροβολισμό στον πισινό, η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και περιποιήθηκαν τα τραύματά της και ανάρρωσε πλήρως. Δεν είναι σαφές πώς η γυναίκα μπόρεσε να φέρει ένα όπλο μέσα στην αίθουσα μαγνητικής τομογραφίας. Υποβλήθηκε σε έλεγχο ρουτίνας για μεταλλικά αντικείμενα και είπε ότι δεν είχε κανένα πάνω της πριν μπει, σημειώνει η έκθεση.

Παρά τις προφυλάξεις, τα ατυχήματα που προκαλούνται από μηχανήματα μαγνητικής τομογραφίας δεν είναι καθόλου ανήκουστα.

Μόλις τον Οκτώβριο, μια νοσοκόμα σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο υπέστη συντριπτικά τραύματα αφού παγιδεύτηκε ανάμεσα σε ένα μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας και ένα νοσοκομειακό κρεβάτι που τραβήχτηκε βίαια στο μηχάνημα.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.