Μπόρις Τζόνσον: Άφησε tip 50 ευρώ σε εστιατόριο στην Κάρυστο

Τις διακοπές του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Εύβοια, συνεχίζει ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το βράδυ της Πέμπτης απόλαυσε δείπνο με θαλασσινά μαζί με την οικογένειά του σε παραλιακό εστιατόριο της Καρύστου και συνοδευόταν από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογενείας.

Δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγάλουν φωτογραφία μαζί του κι εκείνος δέχθηκε ευγενικά, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους» λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

«Ήρθε στην κουζίνα και μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες.

Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα» κατέληξε ο ιδιοκτήτης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.