Μπόρις Τζόνσον: Επέλεξε την Joyride Car Rental για το προσωπικό του αυτοκίνητο

Η Joyride Car Rental δραστηριοποιείται από το 2017 στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο σύνολο της ανατολικής Αττικής και στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Εξυπηρετεί την Ραφήνα, Γέρακα, Παλλήνη, Πικέρμι, Νέα Μάκρη, Σπάτα, Αρτέμιδα καθώς και το σύνολο της Αττικής και διαθέτει και κατάστημα στην Κάρυστο Ευβοίας.

Η Joyride προτιμήθηκε από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον για την ενοικίαση του προσωπικού του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα που διήρκησαν 7 ημέρες.
Παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο τύπου SUV από το κατάστημα της εταιρίας στην Κάρυστο Εύβοιας.

Εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι παρά τα πολλά συνοδευτικά αυτοκίνητα και την προσωπική φρουρά προτίμησε να περιηγηθεί μόνος του με την οικογένεια του στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Εύβοιας.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας παραβρέθηκαν στο κατάστημα της Καρύστου ώστε να υποδεχθούν τον Boris Johnson και να τον ενημερώσουν σχετικά με την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Φιλοξενήθηκε από μια πρότυπη μονάδα εναλλακτικού τουρισμού και ευεξίας στους πρόποδες του όρους ‘Οχη.

Επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του κάτι που κάνει συχνά αφού ως γνωστόν είναι λάτρης της Ελληνικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ομιλία του στην γενική συνέλευση των Ηνωμένων εθνών για την κλιματική αλλαγή που εμπεριείχε απόσπασμα από τον Σοφοκλή:

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Μπόρις Τζόνσον προέρχεται από την Αντιγόνη του Σοφοκλή και σε νέα ελληνικά αποδίδεται ως «πολλά είναι τα φοβερά, μα τίποτα δεν υπάρχει πιο φοβερό από τον άνθρωπο» θέλοντας να επισημάνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι να ικανοί τόσο για το καλό όσο και για το κακό.

Ο Μπόρις Τζόνσον περιηγήθηκε σε παραλίες και αξιοθέατα της περιοχής με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους κατοίκους της περιοχής που τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα.

Δέχθηκε σαν απλός πολίτης να φωτογραφηθεί με αρκετούς από αυτούς και έδειξε ενθουσιασμένος με το πανέμορφο τοπίο την νότιας Εύβοιας.

Ευγενικός και προσιτός καθ’ όλη διάρκεια της παρουσίας του, παρέλαβε από τους υπεύθυνους της Joyride Car Rental ως αναμνηστικό δώρο μια μεταφρασμένη συλλεκτική έκδοση με τα σημαντικότερα ποιήματα κορυφαίων Ελλήνων ποιητών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.