Μπουρνούς για Βασιλόπουλο: Μόνιμος «εργολάβος» της πολιτικής εξαπάτησης και συκοφαντίας σε Ραφήνα & Πικέρμι

Σκληρή  ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς απαντώντας σε ανακοίνωση του κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ο κ. Μπουρνούς χαρακτηρίζει ως «εργολάβος» της πολιτικής εξαπάτησης και συκοφαντίας τον κ. Βασιλόπουλο που κραυγάζει, νομίζοντας ότι έτσι θα εισακουστεί.

Επίσης αναφέρει πως υποστηρίζει στο παρασκήνιο με τις εταιρείες του μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία με χυδαίο τρόπο λοιδορούν ανθρώπους και πολιτικές που προσθέτουν στην πόλη υποδομές

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο μόνιμος «εργολάβος» της πολιτικής εξαπάτησης και συκοφαντίας στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου μπορεί να κραυγάζει, νομίζοντας ότι έτσι θα εισακουστεί.

Οι πολίτες γνωρίζουν τις πολιτικές του περπατησιές και τον εκχυδαϊσμό της δημόσιας ζωής που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να αναρριχηθεί σε τοπικό επίπεδο.

Ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί τίτλους που δεν κατέχει, ο άνθρωπος που υποστηρίζει στο παρασκήνιο με τις εταιρείες του μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία με χυδαίο τρόπο λοιδορούν ανθρώπους και πολιτικές που προσθέτουν στην πόλη υποδομές, θα λάβει την πρέπουσα απάντηση από τους πολίτες -για άλλη μία φορά- στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Μόνο πολιτική απάντηση αξίζει σε αυτούς οι οποίοι συκοφαντούν, λοιδορούν και βάναυσα κακοποιούν την αλήθεια και τις προτεραιότητές του τόπου έναντι των δικών τους προσωπικών επιδιώξεων, βάζοντας πολλές φορές άλλους μπροστά.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, είναι γνωστός για το ήθος του και τις συμπεριφορές του.

Τον χαρίζουμε στους δημότες οι οποίοι για ακόμη μια φορά θα τον στείλουν εκεί που ανήκει. Σε μόνιμη θέση αντιπολίτευσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.