Μύκονος: Εδώ θα γινόταν το πάρτι – υπερπαραγωγή με Duran Duran και VIP (video)

H Μύκονος σε καθεστώς lockdown με ένα μεγάλο κορονοπάρτι να χαλάει την τελευταία στιγμή. Σε αυτό θα τραγουδούσε μεγάλο όνομα του εξωτερικού που είχε συμφωνήσει με τους διοργανωτές…

Το lockdown που ισχύει στην Μύκονο τουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιουλίου ήταν η αιτία να ακυρωθεί μεγάλο κορoνοπάρτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου, ανήμερα της ανακοίνωσης των νέων περιοριστικών μέτρων, στο παλιό εργοστάσιο των μεταλλείων στην περιοχή Λούλος.

Ο χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως χίλια άτομα είχε διακοσμηθεί με εξωτικά φυτά και είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση με μια τεράστια σκηνή να δεσπόζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλες νταλίκες επί τέσσερις ημέρες ξεφόρτωναν στο παλιό εργοστάσιο, ενώ το κόστος του πάρτυ στο οποίο θα τραγουδούσε μεγάλο όνομα του εξωτερικού θα ξεπερνούσε τις 400.000 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Αυτά είναι τα νέα οικονομικά μέτρα: Τι ισχύει με ρεύμα, επιστρεπτέα και μπόνους πρόσληψης των νέων

Οι εκατοντάδες vip καλεσμένοι ήταν έτοιμοι να ζήσουν μια αξέχαστη βράδια, αλλά λογάριαζαν χωρίς την απαγόρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, στο κτήριο των παλιών μεταλλείων, πριν από τρία χρόνια γνωστός Αμερικανός παραγωγός είχε διοργανώσει το απόλυτο πάρτι χλιδής με θέμα την αρχαία Ελλάδα, με καλεσμένους κατευθείαν από το Χολλυγουντ και με live εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος Duran Duran

Σημειώνεται πως οι έλεγχοι στη Μύκονο είναι συνεχείς, με στόχο η κατάσταση να βελτιωθεί και τα μέτρα να αποσυρθούν μετά τις 26 Ιουλίου. Στο νησί, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταβεί κλιμάκιο από 40 στελέχη της ΟΠΚΕ, θα επιστρατευτούν drones και το λιμενικό θα ενισχυθεί με προσωπικό και σκάφη για να μην επιτρέπεται να «δένουν» σκάφη αναψυχής.

Δείτε ακόμα:  Επίθεση με βιτριόλι: «Θα βρεθώ στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε»

Οι σκληρές αποφάσεις στη Μύκονο δημιουργούν ανησυχία σε επιχειρηματίες που φοβούνται ότι θα χαθεί το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό και αυτό αποτυπώνεται μέσα σε δηλώσεις και εικόνες. Η κίνηση στα καταστήματα έχει μειωθεί τις ώρες που είναι ανοιχτά και στο μυαλό όλων βρίσκονται μαύρες σκέψεις. Για το επόμενο διάστημα, μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε στο βίντεο του mykonoslive.tv το σημείο που επρόκειτο να γίνει το μεγάλο κορονοπάρτι. Ένα ξεφάντωμα που τελικά αναβλήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Δείτε ακόμα:  Αρνητές γονείς σε παραλήρημα: "Εγκληματίες και σατανάδες όσοι φοράνε μάσκα & κάνουν τεστ στα παιδιά τους" (βίντεο)

newsit.gr