Μυλωνάκης: Απίστευτες καταγγελίες από τον βουλευτή της Αν. Αττικής, για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Μετά την θύελλα που ξέσπασε με την Ελληνική Λύση, ο Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο.

Για την αποχώρησή του από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης μίλησε ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος έκανε λόγο για στημένο δημοσίευμα από τον Κυριάκο Βελόπουλο περί δήθεν «αποστασίας».

Μετά την θύελλα που ξέσπασε ο Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο και σημείωσε ότι ο ίδιος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Στο Action24 o κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως «από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος. «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».

Αντίστοιχα, στο OPEN, o βουλευτής ανέφερε πως νιώθει προδομένος καθώς θεωρεί ότι ο κ. Βελόπουλος πήγε να τον απαξιώσει.

«Είμαι στεναχωρημένος. Είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από το εσωτερικό του κόμματος. Την τελευταία ημέρα διάλυσης της Βουλής να σου αλλάζει περιφέρεια; Με αυτό το πράγμα σε απαξιώνουν. Χθες το βράδυ μαθαίνω από το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου ότι είχε οργανωθεί αυτό το σενάριο από τον Σεπτέμβριο», είπε.

«Μου λένε ότι η εξόντωσή σου θα έρθει την ώρα που πρέπει και ήρθε τελικά από ένα δημοσίευμα την ημέρα που βγήκε ο Βελόπουλος στο κανάλι. Είμαστε φίλοι με τον Κυριάκο Βελόπουλο, έτρεξα να τον βοηθήσω και ξαφνικά μαθαίνω ότι με πρόδωσε», συμπλήρωσε.

Επίσης, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε πως ο κ. Βελόπουλος έχει πέσει σε πλάνη. «Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο. Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα», ανέφερε.

«Δεν θα έστελνα απολογητικό υπόμνημα, δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν δεν έχω κάνει κάτι. Ποτέ δεν είχα δει τον κ. Δημητριάδη εκτός από την ημέρα που ήρθε και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είμαι μέλος για τις υποκλοπές», πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάκης.

Τέλος, τόνισε ότι «αποφάσισαν την καρατόμησή μου. Το εύκολο ήταν να με βγάλουν αποστάτη. Αυτό που έγινε ήταν απαξίωση, ήθελε να αδειάσει τις τρεις αυτές περιφέρειες. Γίνεται το “μαγαζάκι”, “περίπτερο”».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.