Μυστήριο με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου! Άφαντος τις τελευταίες ώρες – Πληροφορίες ότι παραιτήθηκε

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί από το απόγευμα της Τετάρτης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, και να αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, εντούτοις τις τελευταίες ώρες καταγράφεται μια ηχηρή απουσία.

Αυτή δεν είναι άλλη από την απουσία του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει επισκεφθεί την πελάτισσα του στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου να έχει παραιτηθεί από την υπεράσπισή της μετά την αποκάλυψη ότι ήταν η 33χρονη που δολοφόνησε την Τζωρτζίνα με τις αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους πριν την 9χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι ο κ. Λύτρας εμφανίζεται να θεωρεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη στάση της και όσα του είχε πει, πριν να συλληφθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, τον εξέθεσαν ως νομικό.

Στην δικαιοσύνη σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου.

Η μητέρα της Τζωρτζίνας από την Πάτρα καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού δείχνει «απολύτως δεμένη» με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.