Μυστήριο με τον θάνατο της διαφημίστριας – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το σπίτι της μητέρας της, στο οποίο έμενε τον τελευταίο καιρό, καταγράφει τις τελευταίες στιγμές της διαφημίστριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι της Πάτρας.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha και το TLive καταγράφουν την προετοιμασία της για το νοσοκομείο του Ρίου, όπου πήγε λίγη ώρα αργότερα. Η γυναίκα ετοιμάζει μια τσάντα με ρούχα και έπειτα αναχωρεί.

Στο βίντεο καταγράφεται στις 09:43 το πρωί του Πάσχα. Η γυναίκα κινείται φυσιολογικά, φτιάχνει το σακίδιο και φεύγει. Τα πράγματα που βάζει μέσα στο σακίδιο βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο κορμί της στο αμάξι που έπεσε στο λιμάνι της Πάτρας.

Θα έχανε το σπίτι της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διαφημίστρια που ήταν ευρέως γνωστή στην Πάτρα παρά το γεγονός πως ήταν επιτυχημένη στη δουλειά της δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.

Είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, ο οποίος εγκαταστάθηκε σε νησί και εκείνη έμεινε να παλεύει μόνη. Σύντομα θα έχανε το σπίτι της, καθώς της είχε επιδοθεί ήδη κατασχετήριο αφού δεν μπορούσε να πληρώσει τη δόση του δανείου της. Έτσι είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της.

Το πρωί του Πάσχα η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο, όπου είναι άγνωστο τι συνέβη. Μετά τη 13:00 και αφού το αυτοκίνητο έχει πέσει στο λιμάνι, υπάλληλος του νοσοκομείου τηλεφώνησε στο γιο της και του είπε ότι η μητέρα του είχε περάσει από το νοσοκομείο όμως δεν ήθελε να μείνει.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα -μετά την ώρα θανάτου – έχει προκαλέσει ερωτήματα στην οικογένεια.

Συγκλονίζει ο αδερφός της

«Κανένας μας δεν περίμενε ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. Δεν μας είχε πει τίποτα, ούτε είχαμε καταλάβει κάτι. Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας μου, από ό,τι μάθαμε πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου, στην κλινική, να ζητήσει βοήθεια. Καλέσανε τον γιο της στο τηλέφωνο, αφότου έφυγε και του είπαν ότι «δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, θα πρέπει να τη φέρετε με εισαγγελική για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε» και μετά απ’ όταν έφυγε από εκεί πήγε και έκανε αυτό που έκανε.

Η αδερφή μου τον τελευταίο ένα μήνα έμενε με τη μητέρα μου. Κι έμενε εκεί η αδελφή μου τον τελευταίο ένα μήνα μαζί της γιατί της ήρθε κατασχετήριο για το σπίτι της, λόγω στριμωγμάτων που είχε. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, το 2010 όταν ήρθε η οικονομική κρίση αλλιώς είχαν υπολογίσει τη ζωή τους, αλλιώς τους βγήκε στην πορεία με την οικονομική κρίση που ο άντρας της είχε υλικά οικοδομών… Η αδερφή μου μετά, με τα χρόνια, προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της, μετά και ο χώρος της διαφήμισης έπεσε, δεν είχε να πληρώνει τη δόση του δανείου

Αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά, μετά προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, με τη δουλειά της, ήταν διαφημίστρια σε πολλά έντυπα και εδώ στην Πάτρα, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ήταν πάρα πολύ γνωστή σε όλη την πόλη. Όλο αυτό την είχε ταράξει, όλα αυτά που είχε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Τον τελευταίο ένα χρόνο ακολουθούσε κάποια αγωγή.

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, το απόγευμα, ήταν στεναχωρημένη, κάπως δεν είχε διάθεση. Ξαπλωμένη ήταν στο κρεβάτι, της λέμε «χρειάζεσαι κάτι», ήταν και η αδερφή μου εκεί η άλλη. Η αδελφή μου συγκεκριμένα τη ρώτησε, της λέει: «χρειάζεσαι κάτι;». «Όχι» της λέει, «θέλω να μείνω μόνη μου» της λέει, «άφησέ με». Δεν ήθελε συζήτηση καθόλου, την προηγούμενη μέρα. Κανένας δεν περίμενε ότι θα κάνει αυτό το πράγμα».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.