Νάγια Ριβέρα: “Έσπασε” τη σιωπή της η οικογένεια της ηθοποιού – Τι είπαν για τον πνιγμό της

Η οικογένεια της Νάγια Ριβέρα, “έσπασε” τη σιωπή της και εξέδωσε μια ανακοίνωση αναφορικά με τον θάνατο της 33χρονης ηθοποιού, που πνίγηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον 4χρονο γιο της. Στην πρώτη δημόσια δήλωσή τους έκαναν λόγο για “το μαγνητικό της πνεύμα που είδαν όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες”.

“Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές σας για την Νάγια, τον 4χρονο Josey και την οικογένειά μας την τελευταία εβδομάδα”. Την ανακοίνωση δημοσίευσε το περιοδικό Deadline.

“Ενώ θρηνούμε για την απώλεια του όμορφού μας θρύλου, είμαστε ευλογημένοι που μπορούμε να τιμήσουμε την κληρονομιά της και το μαγνητικό της πνεύμα. Η Νάγια ήταν ένα εκπληκτικό ταλέντο, αλλά ήταν ακόμα σπουδαιότερο άτομο, μητέρα, κόρη και αδελφή” τονίζει η οικογένειά της, η οποία βρέθηκε στη λίμνη Piru, για να βοηθήσει στις έρευνες.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Η αιτία θανάτου της διάσημης Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή μετά την νεκροψία νεκροτομή. Πριν εξαφανιστεί στην λίμνη Piru, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια, η γνωστή ηθοποιός από τη σειρά“Glee”, Νάγια Ριβέρα, χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να βάλει τον 4χρονο γιο της στο σκάφος, αλλά δεν της έμεινε ενέργεια για να καταφέρει να σώσει τον εαυτό της. Ο θάνατος της 33χρονης χαρακτηρίστηκε και επίσημα ως ατύχημα. Το αστυνομικό τμήμα Ventura County ταυτοποίησε το πτώμα που βρέθηκε την 6η ημέρα των ερευνών από τα οδοντιατρικά στοιχεία της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Δεν βρέθηκαν αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της , ούτε υπήρχαν σημάδια από τραυματισμούς ή κάποια ασθένεια. Ο ιατροδικαστής πρόσθεσε ότι θα γίνει και τοξικολογική εξέταση. “Τα ευρήματα της νεκροψίας είναι συνάδουν με πνιγμό και η κατάσταση του σώματος είναι συνεπής με τον χρόνο που βυθίστηκε στην λίμνη” αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση, που δημοσίευσε το Eonline.

enikos.gr