Ναταλία Δραγούμη: Εξηγεί γιατί αρνήθηκε πρόταση σε αγαπημένο σίριαλ (βίντεο)

Διαχρονική αξία για την τηλεόραση του Ant1 είναι η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Οι περιπέτειες του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και της Ελένης Βλαχάκη στη μονοκατοικία στο Μαρούσι συνεχίζουν να έλκουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο πρωταγωνιστής και ένας εκ των σεναριογράφων της πετυχημένης σειράς, Χάρης Ρώμας, είχε κάνει πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ναταλία Δραγούμη όμως η ηθοποιός είχε αρνηθεί και το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εξήγησε τους λόγους που είπε «όχι».

«Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πάρα πολύ. Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει καθόλου να σχολιάζω τις προτάσεις και τα πράγματα που δεν έκανα. Και δεν μου αρέσει να το βλέπω και να το κάνω αυτό. Άμα ο καθένας σχολιάζει τις προτάσεις που είχε και είπε όχι. Με τον Χάρη Ρώμα είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Παρόλο που ήταν πού ωραίο το σενάριο εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση.

Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο, αισθανόμουν ότι είχα πολλά να μάθω ακόμα στο θέατρο και γι’ αυτό είπα όχι» εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο.

«Η εκπομπή μας στην ΕΡΤ κάνει διψήφια νούμερα. Με τον Μιχάλη Μαρίνο δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας παρουσιαστές, είμαστε οικοδεσπότες και είναι σαν να υποδεχόμαστε τον κόσμο σπίτι μας και κάνουμε ένα γλέντι με ποιοτική μουσική. Αυτό που έχει συμβεί κάποιες φορές είναι ότι κάποιοι καλεσμένοι έχουν πιει λίγο παραπάνω.

Εγώ πίνω πάντα νερό, ποτέ στη δουλειά δεν πίνω αλκοόλ», εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

newsbeast.gr