Ναταλία Γερμανού: Έκανε την αποκάλυψη που κανένας δεν περίμενε

Άγνωστες ιστορίες από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, αποκαλύπτει καθημερινά στη «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και την Πέμπτη το μεσημέρι σειρά είχε το Dream Show, από το οποίο πέρασε και βγήκε νικητής ο Νίκος Οικονομόπουλος, όταν στην κριτική επιτροπή βρισκόταν η Ναταλία Γερμανού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι μόνο ένας ήθελε να περάσει στο παιχνίδι ο καταξιωμένος πλέον τραγουδιστής, ενώ οι υπόλοιποι ήταν αδιάφοροι ή αρνητικοί, με αποτέλεσμα να δώσει «προσωπική μάχη» για να τον κρατήσει.

Αποκάλυψε ποιος δεν ήθελε τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Dream Show

Δείτε ακόμα:  Νεκρός αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής. Είναι ο…

Η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται», σε ποιους αναφερόταν ο παρουσιαστής κι εκείνη ξεκαθάρισε πρώτα για τον εαυτό της, ότι τον ήθελε και τον στήριξε εξ’ αρχής και υποστήριξε ότι ενδεχομένως ο Ανδρέας Μικρούτσικος να αναφερόταν σε άτομα της παραγωγής και όχι στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, όπως τόνισε η ίδια, ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήθελε τον Νίκο Οικονομόπουλο, γεγονός που αποδεικνύεται και από το βίντεο που εκείνος του ανακοίνωσε ότι «δυστυχώς για εκείνος» περνά στην επόμενη φάση.

Δείτε ακόμα:  «Ο Πέτρος Φιλιππίδης άρπαξε τον Σπύρο Μπιμπίλα από το πέτο και φώναζε: Εσύ είσαι πρωταγωνιστής εδώ;»

«Τον ήθελα τον Νίκο από την αρχή, δεν ξέρω ποιον συνεργάτη εννοεί. Μπορεί να μην εννοεί από την κριτική επιτροπή αλλά από τους συνεργάτες της παραγωγής. Ο Ηλίας δεν τον ήθελε τον Οικονομόπουλο αν θυμάμαι καλά. Εγώ τον ήθελα με τρέλα. Εγώ ήμουν ένθερμη υποστηρίκτριά του από την πρώτη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

newsbeast.gr