Ναταλία Τσαλίκη: Απαντά γιατί δέχτηκε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία μίλησε και για την συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, στο ρόλο της μαντάμ Κούλας.

«Εκείνη την εποχή είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά μόλις μίλησα με τον Λευτέρη Χαρίτο δεν χρειάστηκε να σκεφτώ περισσότερο. Ο ρόλος ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Τέτοιες προτάσεις σε έναν ηθοποιό έρχονται συνήθως μόνο από το θέατρο. Ήταν, λοιπόν, πολύ εύστοχη και έξυπνη τελικά όπως αποδείχτηκε η επιλογή του Λευτέρη Χαρίτου, συν του ότι οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που κινείται μεταξύ κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Είχα πάνω από δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Θεωρώ βασική μου δουλειά το θέατρο. Όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν, έκανα θέατρο και δεν είχα την ευχέρεια να κάνω και τηλεόραση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αφιερώνομαι σε ένα πράγμα κάθε φορά και από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι απέρριψα και κάποια πρόταση τηλεοπτική που με ιντρίγκαρε. Η τηλεόραση στο εξωτερικό έχε γίνει πια τέχνη. Γίνεται κάτω από πάρα πολύ καλές συνθήκες. Μέχρι, λοιπόν, να γίνει κάτι τέτοιο κι εδώ, θα με αφορά κυρίως το θέατρο», είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Η νύχτα βάφεται με αίμα στο Διαφάνι...