Νατάσα Γιάμαλη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη μεταγραφή της στο Mega

Η Νατάσα Γιάμαλη μίλησε στην κάμερα του Fay’s Time σχετικά με τη μεταγραφή της στο Mega και την ευκαιρία που της δόθηκε για συνεργασία με ένα κανάλι μεγάλης εμβέλειας.

Η δημοσιογράφος δεν έκρυψε τη χαρά της για την αλλαγή αυτή: «Χαίρομαι πάρα πολύ. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή από τις προτάσεις που είχα.

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω σε ένα κανάλι περιφερειακό που όμως μου έδωσε και την βοήθεια και την στήριξη και την ελευθερία. Τώρα ήρθε ο καιρός για το επόμενο βήμα. Προφανώς και υπάρχει άγχος. Υπάρχει όλο το άγχος του κόσμου.

Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, προσπαθούμε να βρούμε τους ανθρώπους να βρούμε τα άτομα εκείνα που θα μπορέσουμε όλοι και όλες μαζί, να συγκροτήσουμε εκείνη την ομάδα που θα κάνει ενημέρωση έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε.

Θα είναι μαζί ο αρχισυντάκτης μου, ο Κυριάκος Δημάγγελος. Μαζί ξεκινήσαμε στο Κόντρα. Θα ήταν άδικο, εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της ομάδας, οπότε θα ήταν απαράδεκτο από μέρους μου να μην διεκδικήσω να είναι μαζί μου. Δεν ξέρω αν το περίμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν για πάρα πολλά χρόνια περίεργο και άτομα με τις δικές μου απόψεις δεν ήταν ακριβώς mainstream.

Χαίρομαι όμως που έχουν ανοίξει τα περιθώρια και μπορώ κι εγώ να κάνω την δουλειά μου, όπως την αντιλαμβάνομαι. Μπορεί και να μην ήμουν έτοιμη τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την εκπομπή γιατί δεν έχω κι εγώ πλήρη εικόνα ακόμη. Θα είναι ενημερωτική εκπομπή που θα έχει τα στοιχεία εκείνα που θα την κάνουν αρκετά ζωντανή και ενδιαφέρουσα», είπε η Νατάσα Γιάμαλη για τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Νατάσας Γιάμαλη:

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.