Νέα αντιπαράθεση Μπουρνούς – Τσεβά για την Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στο Πικέρμι

Νέα αντιπαράθεση έχουμε μεταξύ του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς και της νέας Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά σχετικά με την Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στο Πικέρμι

Ο απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς μιλώντας στον planetwebradio.gr, και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Μπουρνούς επεσήμανε ότι η κα Τσεβά είχε υπερψηφίσει, στις 6 Οκτωβρίου 2020, και μάλιστα ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και δημοτική σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη Μπουρνούς, την απόφαση τροποποίησης σύμβασης του 2018 (με τον ΕΔΣΝΑ και τρεις ακόμη δήμους) για να χωροθετηθεί η ΜΕΒΑ σε κατάλληλη έκταση που θα υποδειχθεί και θα έχει τις χρήσεις γης εντός του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Η επισήμανση αυτή του κ. Μπουρνούς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της επίσης στον planetwebradio.gr η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά και σύμφωνα με τα οποία ο νυν δήμαρχος αποφάσισε μόνος του σχετικά με τη ΜΕΒΑ, κάτι όμως που ο κ. Μπουρνούς απορρίπτει επικαλούμενος συγκεκριμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ως εκ τούτου ερωτήματα προκαλεί η θέση της κας Τσεβά, όπως εκφράστηκε και στην πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήδη προχωρά σε επαφές ώστε να μην υλοποιηθεί η ΜΕΒΑ εντός των ορίων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Και βέβαια σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ Μπουρνούς, η νέα δήμαρχος είναι εκτεθειμένη από τη στιγμή που υποστήριξε ότι την ευθύνη για τη δημιουργία της Μονάδας «τη φέρει αποκλειστικά ο κ. Μπουρνούς. Αυτός μόνος του πήρε αυτή την απόφαση. Κανείς άλλος δεν ήξερε τίποτε»! (Διαβάστε και ακούστε εδώ τί είπε η κα Τσεβά).

Ο κ. Μπουρνούς πάντως αναφέρθηκε και στο θέμα της συνέχισης του έργου της διευθέτησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας τονίζοντας ότι αξιολογεί ως θετική την απόφαση της κας Τσεβά ότι θα προχωρήσει ως έχει.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.