Νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα (βίντεο)

Μια ακόμα περίεργη επίθεση που έγινε με καυστικό υγρό, σε βάρος γυναίκας ερευνά η αστυνομία. Η επίθεση έγινε στο κέντρο της Αθήνας κατά μιας 25χρονης κοπέλας από άγνωστο άνδρα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μια νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της προκάλεσε εγκαύματα με βαμβάκια που ήταν εμποτισμένα με άγνωστο υγρό. Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Αθήνα, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής.

Όπως ανέφερε η 25χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της και ένας άνδρας, αφού την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και με βαμβάκια εμποτισμένα με υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Δείτε ακόμα:  Επίθεση με βιτριόλι: Το πρόσωπο μυστήριο στο οποίο τηλεφώνησε η 36χρονη – Τι του ζήτησε (βίντεο)

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό, μοιραία, θυμίζει σε πολλά την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.