Νέα Μάκρη: Διέρρηξαν εστιατόριο στο Ζούμπερι – Πήραν μέχρι και τα κρέατα, άφησαν μόνο τις καρέκλες!

Στα ήδη ανησυχητικά πολλά περιστατικά διάρρηξης που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο Μάτι ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα, αυτή τη φορά στο Ζούμπερι. Κοινό χαρακτηριστικό ότι οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον δύο, επέδειξαν απίστευτο θράσος και άγνοια κινδύνου.

Όπως αναφέρει το marathonpress.gr, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν παραβίασαν παράθυρο και κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του εστιατορίου. Εκεί έπεσαν πάνω στις μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών κι άρχισαν να τις γεμίζουν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Πήραν όλα τα κρέατα, όλη την ξηρά τροφοδοσία, ό,τι τρόφιμο υπήρχε στο ψυγείο (μέχρι και καρτέλες με αυγά όπως ήταν), ενώ άδειασαν όλη την κάβα από αλκοολούχα και μη.

Χαρακτηριστικό του πόση ώρα έμειναν στο μαγαζί αλλά και της απληστίας τους ήταν ότι πήραν ακόμα εργαλεία όπως τρυπάνια και πριόνια, ένα ταψί με γλυκό (!) και τα άδεια μπουκάλια που βρίσκονταν σε καφάσια.

Μαζί με περίπου 1.000 ευρώ που αφαίρεσαν από το ταμείο, η ζημιά ξεπερνά τα 4.500 ευρώ για ένα τοπικό εστιατόριο που παλεύει, όπως όλα στην περιοχή, να αντεπεξέρθει εν μέσω συνεχόμενης ανόδου των τιμών στις πρώτες ύλες.

Όπως είπε στη MP ο ιδιοκτήτης, Μανώλης Ροδινός «είναι να μη σου τύχει κάτι τέτοιο. Χωρίς υπερβολή, άφησαν μόνο τα τραπέζια, τις καρέκλες, τα άδεια ψυγεία, τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα. Μα να ξέρουν ότι η «κορυφή ειν κορυφή, κι ας ειν και χιονισμένη, τον βράχο δέρνει η θάλασσα, μα πάντα βράχος μένει»…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.