Νέα Μάκρη: Ήρθε τετ α τετ με τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της!

Συνηθίζουμε να λέμε «έχει ξεφύγει η κατάσταση» όταν ένα πρόβλημα γιγαντώνεται, αλλά εδώ έχει πλέον ξεφύγει προ πολλού. Οι διαρρήξεις από τον Μαραθώνα μέχρι και τη Ραφήνα αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο και παρότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι δράστες προσπαθούν να βρίσκουν άδεια σπίτια, κάποιες λάθος εκτιμήσεις τους τούς φέρνουν ενώπιον έντρομων ιδιοκτητών.

Όπως αναφέρει το marathonpress.gr, σήμερα το πρωί, περίπου στις 09.40, ομάδα ατόμων μπήκε σε μονοκατοικία στην Αμπελούπολη από το παράθυρο του μπάνιου. Η ιδιοκτήτρια εκείνη την ώρα κοιμόταν και ξύπνησε από τις ομιλίες των διαρρηκτών. Ξαφνικά ήρθε τετ α τετ με έναν εξ αυτών με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τρομάξει και φωνάζοντας και στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν, να τραπεί σε φυγή.

Το ευχάριστο είναι ότι κανείς δεν πείραξε την ιδιοκτήτρια, όπως επίσης ότι δεν πρόλαβαν να αρπάξουν και τίποτα από το σπίτι. Το δυσάρεστο, ότι πλέον ο κόσμος φοβάται και αυτός ο φόβος δεν είναι… αόριστος, αλλά έχει μεγάλη βάση καθώς περισσότερες από μία σπείρες φαίνεται ότι δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.