Νέα Μάκρη: Κλειστό γήπεδο αποκτούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες – Σήμερα τα εγκαίνια

Τα εγκαίνια του κλειστού Γυμναστηρίου που δημιουργήθηκε για τον Αθλητικό Όμιλο ΑμΕΑ Μαραθώνα – Marathon Parathletics πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη (16/5) στις 12:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης.

Το κλειστό Γυμναστήριο, που παραδίδει στον Αθλητικό Όμιλο ΑμΕΑ Μαραθώνα – Marathon Parathletics ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας-Νέα Μάκρη, είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες, το οποίο θα καλύψει περαιτέρω τις ανάγκες τους, καθώς θα διευκολύνει την αθλητική δραστηριότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το σχέδιο για κλειστό Γυμναστήριο υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Μαραθώνα που παραχώρησε τον χώρο στο Δημοτικό Γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης και συγχρηματοδοτήθηκε από την 2475 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ, με τη συμβολή των Ομίλων Τουρκίας RC Istanbul Beyoglou και RC Istanbul Findikli, από σειρά ελληνικών ομίλων (Βουλιαγμένης, Σαντορίνης, Κηφισιάς, Παλλήνης–Γέρακα, Αθήνας-Λυκαβηττού), καθώς και με χορηγίες μεμονωμένων φίλων και μελών του Ροταριανού Ομίλου Μαραθώνας – Νέα Μάκρη.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημοτικό Γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης από τον γγ Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.