Νέα Μάκρη: Κοσμοσυρροή στην χοροεσπερίδα του συλλόγου Ρουμελιωτών! (φωτό & βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπεριδα του συλλόγου με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης. ΣΑΣ ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ έναν-έναν ξεχωριστά για την παρουσία σας δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο εξοχικό κέντρο “Βασίλης” και υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας με “μεγάλα ονόματα” στο δημοτικό τραγούδι όπως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΡΣΑΜΑΣ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ αλλά και στο νησιωτικό πρόγραμμα η κ Μαρία Βουμβακη. Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του συλλόγου Καραχάλιου Μαρία μένα ζεστό καλωσόρισμα προς τους φίλους/φίλες και αγαπητούς πατριώτες.

Ακολούθησε το σβήσιμο της τούρτας με την ευχή να πολλαπλασιαστούν τα χρόνια λειτουργίας και δράσης του συλλόγου μας Στη συνέχεια καμαρώσαμε το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του συλλόγου μας. Τα παιδιά μας ντυμένα με παραδοσιακές στολές μας χάρισαν χορούς της πατρίδας μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους : η Υφυπουργός Τουρισμού Κα Ζαχαράκη Σοφία, ο Βουλευτής Κος Οικονόμου Βασίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Κόκκαλης Βασιλης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα κος Τσίρκας Κώστας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κυπαρισσης Βαγγέλης, Μακρής Δημήτρης, Καραγιάννης Νίκος , Μπουσουλας Γιάννης, Σωτηρίου Βαγγέλης. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Γεωργάτος Μανώλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος ΚΔΑΠ Μαραθώνα Λάσκος Αργύρης , ο Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Μάκρης Κουλουκουσας Κώστας , Κοινοτικοί Σύμβουλοι Νέας Μάκρης κύριοι Κυριάκος Γιάννης και Σωτηρίου Γιάννης, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μαραθώνα Κος Κλεφτακης Δημήτρης, Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Κος Αγγελής Δημήτρης,Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης Μαραθώνα Κος Βασιλείου Δημήτρης, Πρόεδρος Συλλόγου Καρδιτσιωτων Αττικής Ο Άγιος Θωμάς Μπουκουβάλας Θωμάς, Η πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γρηγορόπουλου Δέσποινα

Τέλος,Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης. Όλα τα καταστήματα για την προσφορά τους σε καταπληκτικά δώρα για την ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ. Ευχαριστούμε τον κ Βασίλη Χωριανόπουλογια την προσφορά του στα ” τριαντάφυλλα ” που προσέφεραν κορίτσια του χορευτικου μας στις όμορφες κυρίες. Ευχαριστουμε το ζαχαροπλαστείο”Το Πλέστι” και τον κ Κώστα Κουρέλη τόσο για την προσφορά του στην τούρτα όσο και στο γλυκάκι που κεράσαμε στο τέλος του γεύματος. Ευχαριστούμε το Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΣΤΑΘΗΣ” τον κ Στάθη και Δημήτρη Καραχάλιο για την προσφορά τους για την “ορχήστρα” δίνοντας μας την δυνατότητα να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.