Νέα Μάκρη: Πολλά συγχαρητήρια στους Υδραυλικούς

Το μεσημέρι της Δευτέρας 06/07/2020, έσπασε μία σωλήνα ύδρευσης, του κεντρικού αγωγού, στην περιοχή της Ανατολής, της Νέας Μάκρης. Στο συγκεκριμένο σημείο έσπευσαν τα μηχανήματα έργου, και οι εν υπηρεσία υδραυλικοί, προκειμένου να αποκαταστήσουν μία συνηθισμένη βλάβη.


Όμως, όπως έδειξε η ιστορία δεν ήταν καθόλου συνηθισμένη• καθότι, είχε σπάσει ο κεντρικός αγωγός, ο οποίος βρισκόταν πλησίον ενός κεντρικού αγωγού ρεύματος! Πάραυτα, τα παλικάρια της ύδρευσης, δεν το βάλανε κάτω, και επί 12 ώρες ήταν μέσα στην λάσπη, δίνοντας αγώνα προκειμένου να έχουν οι πολίτες, το πολυπόθητο νερό.

Δείτε ακόμα:  Νέοι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε Ραφήνα, Μαραθώνα, Αρτέμιδα & Παλλήνη

Στις 02:30, το πρωί και ενώ φαινόταν ότι οι προσπάθειες κόπου τελεσφορούν, καθώς επανέφεραν την ροή του νερού, οι σωλήνες ξανά έσπασαν. Συνεπώς, τα ξημερώματα της Τρίτης 07/07/2020, και περί της ώρας 01:00, η πολιτική ηγεσία προς τιμήν της, ήταν μαζί με τους εργάτες στο σημείο.

Εκεί βρισκόταν, ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Σωτηρίου, ο Αντιδήμαρχος Ζορμπάς Γεώργιος,, ο Βασίλης Μάζης, από το γραφείο Δημάρχου, ο Βασίλης Μανούσης, ο οποίος είναι ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου, ο Πέτρος Μπερτόλης, ο οποίος είναι ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας και τέλος όλοι οι εργάτες και οι υδραυλικοί των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζω.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Σε κλίμα κατάνυξης ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Πληροφοριακά, να αναφέρουμε ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά τις 13:00, το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα μεγάλο Μπράβο, για τις πολύωρες προσπάθειες των εργατών. Με τέτοιο ανθρώπινο δυναμικό, ο δήμος Μαραθώνα, έχει πολλά να δείξει ακόμη.

Κόπιτσα Κ.Π.