Νέα μαρτυρία σοκ από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη (video)

Μια νέα μαρτυρία αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Alpha σχετικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση σε ταβέρνα της Βάρης.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που μιλά μπροστά στην κάμερα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους των δύο Μαυροβούνιων που τους πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Είδα να κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, σαν εκπαιδευμένοι στρατιώτες» και στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στη Βάρης, φόρεσαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν κασκόλ μπροστά από το πρόσωπο τους».

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Βρέθηκαν γυαλιά ηλίου στον Αγ. Νικόλαο

Την ίδια στιγμή πρόσθεσε ότι «Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει. Νωρίτερα είχαν κάνει βόλτα μπροστά από το μαγαζί που κράτησε περίπου οκτώ λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψαν. Ήταν σαν να βλέπω την αλλαγή στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι και εκπαιδευμένοι, σαν στρατιώτες, δεν αντάλλαξαν κουβέντες μεταξύ τους».

Αυτή την στιγμή η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι τα θύματα είχαν συχνά ραντεβού στην συγκεκριμένη με άλλα άτομα. Στόχος να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα άτομα-«συνεργάτες» για να δοθεί λίγο φως στην υπόθεση. Παράλληλα προσπαθούν να ξεκλειδώσουν και τα κινητά τους και να δουν τις επαφές των θυμάτων. Να σημειώσουμε και τα δύο θύματα ήταν καταζητούμενα από την Interpol για διακίνηση κοκαΐνης.

Δείτε ακόμα:  Σπ. Παππάς: 365 μέρες Δημοτική Αρχή Μαραθώνα - «Ώδινεν όρος και έτεκε… Τσίρκα» !

usay.gr