Νέα μαρτυρία για την εκτέλεση του Γ.Καραϊβάζ! «Είδα τους δολοφόνους πριν τον πυροβολήσουν»

Σοκ προκαλεί η νέα μαρτυρία πολίτη που έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εκτέλεσης του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ειδικότερα, περιγράφει πως είδε τους δολοφόνους του λίγα λεπτά προτού τον σκοτώσουν.

«Είχε βγάλει την μπλούζα του και φορούσε ένα αλεξίσφαιρο, εγώ κοίταξα το κούρεμα του και ήταν εντελώς κουρεμένος, επίσης είδα ότι φορούσε στρατιωτικό παντελόνι και μου φάνηκε παράξενο» είπε η γυναίκα στην μαρτυρία της.

Η γυναίκα λίγα λεπτά πριν από τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου παρατήρησε τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ οι οποίοι τον περίμεναν κοντά στην οικία του προκειμένου να βάλουν μπρος το θανάσιμο σχέδιο τους.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της άγνωστης γυναίκας, η οποία τυχαία περνούσε από το σημείο που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου οι δολοφόνοι του γνωστού δημοσιογράφου, παρατήρησε την νευρικότητά τους αλλά και την εμφάνιση τους η οποία της φάνηκε περίεργη.

Όπως η ίδια αναφέρει είδε τους δύο αγνώστους άντρες, τον έναν να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο και να έχει κοντό κούρεμα και τον άλλο να φοράει στρατιωτικό παντελόνι, κάτι που της φάνηκε παράξενο.

pronews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.