Νέα Σμύρνη: “Ζούμε με τον φόβο μην τον ξαναδούμε μπροστά μας” λέει ένα από τα θύματα του 22χρονου

“Ζούμε με τον φόβο και τον τρόμο μην τον ξαναδούμε μπροστά μας” ανάφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ένα από τα θύματά του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

Η Κατερίνα και δυο γυναίκες περίμεναν την απόφαση της Δικαιοσύνης για τον 22χρονο και όταν πληροφορήθηκαν ότι αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο αυτόφωρο σοκαρίστηκαν.

«Αρκεί να σου πω ότι μόλις το ακούσαμε. Ειδικά και η… και το άλλο το κορίτσι άρχισαν και τρέμανε κι εγώ σαφώς. Είμαστε, πρώτο και κύριο, τρομοκρατημένες γιατί κάνεις δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ό,τι και να μου λέτε, -ότι τον φυλάνε, τον κάνουνε, είναι σπίτι του-, εμείς δεν παύει να ζούμε με το φόβο και τον τρόμο μην τον ξαναδούμε μπροστά μας, γιατί και στις τρεις μας ήταν ακριβώς κάτω από το σπίτι μας….

Αλλά αυτό που θέλουμε να αποδείξουμε, διότι θα αποδειχθεί αυτό, δεν είναι πλημμέλημα, υπάρχει και κακούργημα», ανέφερε μία από τις καταγγέλλουσες, περιγράφοντας τις αντιδράσεις της ίδιας και δυο ακόμη γυναικών που κατήγγειλαν τον 22χρονο για σεξουαλικές επιθέσεις.

«Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, είναι σπίτι του κι εμείς όλες κοιτάμε κάτω από τη βεράντα, ειδικά εγώ, χθες το βράδυ μιλούσα με την αδερφή μου και της έλεγα ότι κοιμόμουν, μιλάω πραγματικά, και οποιοδήποτε θόρυβο άκουγα εγώ πεταγόμουν.

Εγώ, πλέον και θα το πω και ας το καταλάβει κάποιος, οποιοσδήποτε, εγώ μέχρι και την Παρασκευή, μόλις νυχτώσει εγώ δε θα βγαίνω από το σπίτι, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου» είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.