Νέα στοιχεία για τον βιασμό 14χρονης – Τι ανέφερε το θύμα

Αίσθηση έχει προκαλέσει η περίπτωση βιασμού που κατήγγειλε μια 14χρονη στην Λειβαδιά, από έναν 44χρονο άνδρα.

Η ανήλικη ανέφερε το περιστατικό στο τμήμα ασφαλείας το πρωί της Δευτέρας 21 Μάιου, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα βιασμού από τον άνδρα την Πέμπτη 17 Μάιου. Η 15χρονη γνώρισε και είχε επικοινωνία με τον άνδρα, μέσω κοινωνικών δικτύων. Όπως είπε, «όταν του ανέφερα πως θέλω να επισκεφθώ στο Βόλο έναν φίλου μου, προθυμοποιήθηκε να με μεταφέρει εκείνος με το αυτοκίνητό του. Δώσαμε ραντεβού έξω από το σχολείο μου και με πήρε με το αυτοκίνητο, κατά την διάρκεια της διαδρομής, σε ένα απόμερο μέρος κοντά στην Τιθορέα, με ακινητοποίησε και με βίασε».

Εντύπωση πάντως προκάλεσε στους αστυνομικούς το γεγονός, πως ο 45χρονος συνέχισε την διαδρομή του αμέσως μετά για το Βόλο, μεταφέροντας την ανήλικη και την περίμενε για να την μεταφέρει και πάλι στη Λιβαδειά, μόλις τέλειωσε η συνάντησή της με τον φίλο της.

Ο άνδρας αρνήθηκε κάθε κατηγορία, υποστηρίζοντας πως ότι έγινε ήταν με την συναίνεση της ανήλικης, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να βιάσει άλλη μια γυναίκα στη Θήβα.

Δείτε ακόμα:  Παπαευαγγέλου: Πάνω από 50.000 τα ενεργά κρούσματα – Οι περιοχές με υψηλή θετικότητα

lawandorder.gr