Νέα Συνεργασία για τον Όμιλο Hello με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά – Έφτασε μέχρι την Καλαμάτα!

Ομιλος HELLO – Eκπαιδευτήρια ΜΠΟΥΓΑ
Νέα Συνεργασία!!

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε τη νέα ιδιαίτερης σημασίας συνεργασία των Εκπαιδευτικών Κέντρων HELLO με τα Εκπαιδευτήρια ΜΠΟΥΓΑ στην Καλαμάτα.

Mε κεντρικό motto της συνεργασίας μας “Οι καλύτεροι ΜΑΖΙ κάτω από την ίδια στέγη” ξεκινάμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια καινοτόμο και δυναμική προσέγγιση στα εκπαιδευτικά δεδομένα της χώρας μας με συστέγαση Ιδιωτικών Σχολείων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΑΖΙ στις ίδιες σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Επομένως στα κτίρια των Εκπαιδευτηρίων ΜΠΟΥΓΑΣ μετά τη λήξη των μαθημάτων θα λειτουργεί τις απογευματινές ώρες, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Hello Καλαμάτας με τμήματα παιδικά, εφηβικά, φοιτητικά και ενηλίκων.

Ο Όμιλος Εκπαιδευτικών Κέντρων Hello αποτελεί μία νέα, μοντέρνα και δυναμική παρουσία στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, έχοντας ήδη διακριθεί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του και για το γεγονός ότι προσφέρει μία σύγχρονη, καινοτόμο και πρωτοποριακή λύση στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση κάνοντας κάθε κέντρο HELLO… A GREAT PLACE TO GO!!

HELLO EDUCATION

☎️ 22940 25955
🌍 www.helloeducation.gr
📥 [email protected]

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η Hello Education βραβεύθηκε το 2023 ως Best Start Up επιχείρηση Franchise και το 2024 ώς το καλύτερο Customer Oriented δίκτυο Franchise, ενώ μόλις σε 3 χρόνια λειτουργίας αριθμεί ήδη 14 επιτυχημένα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα και αναπτύσσεται δυναμικά με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.