Νέες κυκλοφορίες 8 Απριλίου 2021 από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Στο πρώτο εκδοτικό του Απριλίου και σε συνέχεια των αφιερωμάτων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ξεχωριστή θέση κατέχει το ιστορικό μυθιστόρημα του Θάνου Κονδύλη, ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ. Μια καταπληκτική περιπέτεια που εκτυλίσσεται μέσα στη φλόγα του απελευθερωτικού αγώνα και στη φωτιά του έρωτα.

Επίσης ξεχωρίζει το ιστορικό μυθιστόρημα της Ελένης Κ. Τσαμαδού, Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη ιστορία με παράλληλη αναφορά στην πτώση του Βυζαντίου, στην πολιορκία της Αμμοχώστου, αλλά και σε γεγονότα της ιστορίας του νησιού της Αφροδίτης.

Δείτε ακόμα:  Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας προτείνει την ταινία "El Greco"

Στην ξένη λογοτεχνία έρχεται δυναμικά να προστεθεί το τρίτο και τελευταίο μέρος της Τριλογίας της Λευκής Πόλης που έγινε διεθνές best seller, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ένα επικό ιστορικό μυθιστόρημα για τους λάτρεις των βιβλίων μυστηρίου.

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες των παιδικών ξεχωρίζει το δεύτερο βιβλίο της σειράς περιπέτειας ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ‒ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ, του αγαπημένου συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον. Η σειρά ακολουθεί τη δωδεκάχρονη ιδιοφυΐα Μαξ στις συναρπαστικές αποστολές της που σκοπό έχουν να σώσουν τον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη και μοναδική που έχει λάβει την επίσημη έγκριση του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν.

Δείτε ακόμα:  KARMICA: Η funky ροκ διασκευή του διαχρονικού «Συ μου χάραξες πορεία» του Καλδάρα

Ξεχωριστή θέση κατέχουν, επίσης, οι τρεις νέοι τίτλοι στην αγαπημένη παιδική σειρά κατανόησης και ανάγνωσης Η ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΕΑ: Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ με θέμα το STEM, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΙ για τις οικογενειακές σχέσεις και την αυτοεκτίμηση και ο ΠΑΜΠΛΟ ‒ ΕΝΑΣ ΚΑΜΒΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ για την εφηβική ηλικία του Πικάσο.

Τέλος, βαρύνουσας σημασίας, δεδομένης της περιόδου που διανύουμε, είναι το βιβλίο ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!, που αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό για να μάθουν τα παιδιά τι είναι τα εμβόλια και πώς μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.

Δείτε ακόμα:  «Πλατεία Θεάτρου»: Η νέα ραδιοφωνική θεατρική σκηνή του Αθήνα 9.84