Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με ενθουσιασμό και μοναδικούς τίτλους. Το πρώτο εκδοτικό πρόγραμμα της χρονιάς είναι εδώ με δυνατούς τίτλους σε όλες τις κατηγορίες.

Στην Ξένη Λογοτεχνία ξεκινάμε με ένα απίστευτα εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ, όπου υπόσχεται να στοιχειώσει τον νου του αναγνώστη, το ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ του Κλας Έκμαν.
Στην κατηγορία των Γενικών Γνώσεων ξεχωρίζει η βιογραφία ενός αθλητή-φαινόμενο, του Μαύρου Μάμπα. Οι επικοί θρίαμβοι αλλά και οι ανατρεπτικές αποτυχίες που συνέθεσαν τη διαδρομή της εμβληματικής φυσιογνωμίας του Κόμπι Μπράιαντ αποτυπώνονται στο KOBE ‒ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ του Nelson Peña.

Για τους εφήβους, έχουμε νέα άφιξη στον μαγικό κόσμο των Γκρίσα! Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΓΚΡΙΣΑ 2 – ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ έρχεται να συναρπάσει, πιο σκοτεινό από ποτέ, από την No 1 ευπώλητη συγγραφέα των New York Times Λι Μπαρντούγκο. Η σειρά ξεχωρίζει τόσο στις λίστες των μπεστ σέλερ διεθνώς, όσο και στο Netflix, όπου η τηλεοπτική διασκευή της έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία τη 2η σεζόν!

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η νέα σειρά βιβλίων ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ της Παουλίνε Άουντ με πλούσια εικονογράφηση, ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά, και ειδική επιμέλεια από ψυχολόγο. Η σειρά αυτή βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν όσα συμβαίνουν στο ανθρώπινο σώμα, να μάθουν να το φροντίζουν, να το αγαπούν και να το προστατεύουν από νωρίς και για όλη τους τη ζωή, και παράλληλα συμβάλλει στην ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη. Ακολουθούν τέσσερις νέοι Mini τίτλοι LEGO για τους μικρούς μας φίλους, για να κάνουν όμορφες δραστηριότητες και να συναρμολογήσουν μίνι απίθανες φιγούρες.

Αυτή η χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης. Έτσι λοιπόν, η Ελληνική Λογοτεχνία επανασυστήνει τους εξής τίτλους για να μη λησμονήσουμε ποτέ την ιστορία της Μικρασιατικής Καταστροφής: Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ του Lou UreneckΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ του Ντίνου ΚουμπάτηΓΕΡΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ της Αργυρώς ΜαργαρίτηΣΜΥΡΝΗ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ της Ισμήνης Μπάρακλη και Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ του Θάνου Κονδύλη. Ανάμεσά τους κι ένας τίτλος παιδικής λογοτεχνίας, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ, της βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη που έχει αποσπάσει το Α’ Βραβείο Εφηβικού Μυθιστορήματος από την Ένωση Σμυρναίων. Τα βιβλία επανακυκλοφορούν με ειδική σήμανση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.