Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Νέα ουσία βρέθηκε στη Τζωρτζίνα μετά την κεταμίνη

Στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– ανιχνεύθηκε ακόμα μία ουσία μετά την κεταμίνη, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη κατηγορούμενη είχε αναζητήσει δύο φορές την ουσία διαζεπάμη και συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της 9χρονης στο νοσοκομείο, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή.

Έπειτα, σε τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο παιδί, εντοπίστηκαν οι ουσίες βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 173 ng/ml και το ερώτημα είναι ποιος χορήγησε την ουσία, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Μάλιστα, στο σταθμό παραχώρησε δηλώσεις ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος και ανέφερε ότι «οι αναζητήσεις αφορούν φάρμακα που είχαν χορηγηθεί στο παιδί, όπως και συμπτώματα που συνέβησαν στο παιδί».

Επίσης, μεταξύ άλλων, το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε ότι λίγο πριν και λίγο μετά τον θάνατο της Ίριδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου πραγματοποίησε και έλαβε συνολικά 173 κλήσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.