Νεκρό βρέφος, Νέα Μάλγαρα: Το χρονικό της τραγωδίας – Πώς βρέθηκε μέσα στην αποχέτευση (φωτό+βίντεο)

Τον τρόπο με τον οποίο το 18 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του πέφτοντας στην ανοιχτή αποχέτευση έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές, επιχειρώντας να ρίξουν «φως» στις συνθήκες της ασύλληπτης τραγωδίας.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η μητέρα του παιδιού, που ήταν το πρώτο της οικογένειας φέρεται να το άφησε στις 12 μ.μ. στους παππούδες και έφυγε για τον οδοντίατρο.

Η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ήταν στον κάτω.

Νεκρό βρέφος στα Μάλγαρα: Πώς υποψιάστηκαν ότι είχε πέσει στον βόθρο

Δείτε ακόμα:  Εξαφανίστηκε 16χρονη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν, ενώ στην αρχή, μάλιστα, πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει. Για αυτό το λόγο δεν ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές καθώς το έψαχναν.

Η μητέρα του ήρθε ξανά στις 12.40 μ.μ. και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις αρχές.

Στις έρευνες που ακολούθησαν συμμετείχαν τόσο αστυνομικοί όσο και δύναμη της πυροσβεστικής καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το βρέφος μπορεί να είχε πέσει μέσα σε αποχέτευση.

Δείτε ακόμα:  «Γιατροί σε ΜΕΘ δεν εμβολιάζονται γιατί δεν τους το επιτρέπει ο πνευματικός τους»

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.

Αμέσως όλοι υποψιάστηκαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 50χρονος πατέρας του παιδιού είναι οδηγός φορτηγού και επέστρεφε εκείνη την ώρα από την Αθήνα.

Δείτε ακόμα:  Η Αθήνα 120 χρόνια πριν: Τα Πλατάνια στην Πανεπιστημίου και οι βόλτες σε Ομόνοια και Σύνταγμα

Δείτε το βίντεο του GRTmes.gr από το σημείο: