Νεκρός 70χρονος τουρίστας – Κατέρρευσε μέσα σε σκάφος

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι της Νάξου, όταν ένας 70χρονος άνδρας, υπήκοος Πολωνίας, έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό – τουριστικό σκάφος.


Σύμφωνα με τις αρχές, το σκάφος ήταν δεμένο εντός του λιμανιού και αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η κατάρρευση του επιβάτη, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου.

Σύμφωνα με το cyclades24, άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στην περιοχή και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο 70χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Νάξου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Λιμεναρχείο Νάξου έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχει ήδη παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.