Νέοι τίτλοι από τις Εκδόσεις Πατάκη

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Πατάκη

Περιπολία για τζίνι στη µοβ γραµµή, πρώτο µυθιστόρηµα της Ινδής Ντίπα Αναππάρα, το οποίο µεταφράζεται σε 22 γλώσσες και έχει αναγνωριστεί από την κριτική ως ένα από τα καλύτερα µυθιστορήµατα του 2020.

Το τρένο των παιδιών, της Ιταλίδας Βιόλα Αρντόνε, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιταλία το φθινόπωρο του 2019 και μεταφράζεται σε περισσότερες από 27 γλώσσες με εξαιρετική επιτυχία. Ένα βιβλίο που εξερευνά το νόημα της ταυτότητας και της οικογένειας και το οποίο θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους αναγνώστες της Έλενα Φερράντε.

Δείτε ακόμα:  «Καινούργια Πρεμιέρα»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Η πλεξούδα, πρώτο μυθιστόρημα της Γαλλίδας Λετισιά Κολομπανί, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία στη Γαλλία και μεταφράζεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Στην Πλεξούδα διασταυρώνονται οι ζωές και η μοίρα τριών γυναικών που δε θα συναντηθούν ποτέ. Τρεις γυναίκες, τρεις ζωές, τρεις ήπειροι. Αλλά μία και μόνο κοινή επιθυμία για όλες τους: η ελευθερία.

Το σπίτι της σιωπής, του Ορχάν Παµούκ. Ένα βιβλίο για την πολιτική αναταραχή και το κοινωνικό χάος στην Τουρκία πριν από το πραξικόπηµα του 1980. Ένα µυθιστόρηµα όπου ο Ορχάν Παµούκ µιλά, µε τον µοναδικό του τρόπο, για τα αγαπηµένα του θέµατα: την πατρίδα του και τη σχέση της µε τον κόσµο, τις συλλογικές και τις ατοµικές ψευδαισθήσεις, τα κοινά όνειρα όλων των ανθρώπων.

Δείτε ακόμα:  Έχουμε πράγματι ανάγκη από προσοχή;

36 Δίκαιοι, το νέο καταιγιστικό μυθιστόρημα του Αμερικανού Στίβεν Πρέσσφιλντ, συγγραφέα των εξαιρετικά επιτυχημένων ιστορικών μυθιστορημάτων Οι πύλες της φωτιάς, Άνεμοι πολέμου και Σκοτώστε τον Ρόμελ.